Archives for

Obavijest o produljenju nastavne godine u školama Šibensko-kninske županije

Nastavna godina u Gimnaziji Antuna Vrančića trajat će do 24. lipnja 2020., odnosno za maturante do 29. svibnja 2020., a odluku Ministarstva možete vidjeti na sljedećoj poveznici.

Poziv na 5. sjednicu Nastavničkog vijeća

Sjednica Nastavničkog vijeća održat će se 7. siječnja  2020. (utorak) u 14:00 sati u CRTAONICI.

POZIV

Obrazloženje prijedloga financijskog plana za 2020. godinu i projekcija za 2021. i 2022. godinu

OBRAZLOŽENJE

PROCEDURA-BLAGAJNIČKO POSLOVANJE

PROCEDURA-SLUŽBENI PUT

TROGODIŠNJI FINANCIJSKI PLAN

PLAN NABAVE ZA 2020.

Izvaredne projekcije Cinestar

Poštovani,

Slobodni smo Vas pozvati da u sklopu svog nastavnog programa ponudimo i naslove na sljedećem linku:

https://www.blitz-cinestar.hr/preporuka-filmova-za-skolske-projekcije

Posjet CineStaru odličan je spoj zabave i poduke. Uživajte u čarima sedme umjetnosti i na jedinstven način upoznate učenike s temama koje su im bliske i korisne.

CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija i grupnih popusta. Za vas i vaše učenike pripremili smo izvrstan izbor filmskih naslova, od klasika, hrvatskih filmova pa sve do najnovijih filmskih naslova i opera. Poseban doživljaj svakako su 3D projekcije u svim CineStar multipleksima koje pružaju potpuno novi doživljaj filma i super atraktivne edukativne filmske naslove!


CinesCool dan
 – izvanredna projekcija filma po izboru koju možete organizirati od ponedjeljka do petka, od 9h do 14h.Kontakt – za više informacija obratite se na e-mail  , andrea. ili na broj 0993628855.

Veselimo se Vašoj posjeti!

Srdačan pozdrav,

Učenici posjetili adventu u Beču.

U petak, 13. 12. 2019. u 14.30 sati tri autobusa učenika Gimnazije Antuna Vrančića je krenulo na Advent u Beč pod vodstvom prof Marijane Cvitanović. Uz usputna zaustavljanja u Hrvatskoj i Sloveniji po putu sretno smo oko ponoći stigli na naše odredište.

U subotu, 14. 12. 2019. smo se autobusom provozali po čuvenom bečkom Ringu, vidjeli Hundertwasser kuću i napravili pješački obilazak Beča do samog centra.Nakon slobodnog vremena posjetili smo najpoznatiji i najveći bečki adventski sajam ispred gradske vijećnice i dobro se zabavili.

U nedjelju smo u prijepodnevnim satima posjetili dvorac Schönbrunn i najljepši adventski sajam ispred samog dvorca. Nakon toga smo se u 13:00 sati uputili prema Hrvatskoj gdje smo došli oko ponoći.

TZK na klizalištu

Učenicima naše škole održan je sat TZK pod vodstvom prof. Bego-Knežević na novopostavljenom klizalištu u sklopu Adventa u Šibeniku.

Božićne i novogodišnje čestitke

Učenici 2.a, 3.d i Povijesne grupe pod vodstvom prof. Jasminke Paić oživjeli su običaj čestitanja i slanja čestitki.

Projekt sinergija održivog razvoja i poduzetništva

U sklopu projekta Sinergija održivog razvoja i poduzetništva, pod vodstvom Žane Antunac, prof,  učenici 4.b i 4.c razreda sudjelovali su u UPCYCLING radionici koju je vodila produkt dizajnerica iz Zagreba. Učenici su od starih tkanina, plastike, kartona, izrađivali nove predmete koji će biti izloženi u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u siječnju. Najbolji uradci nagrađeni su poklon bonovima, a u stručnom žiriju bile su A.Arambašić Bilan, prof, M.Mijačika, prof i Ž.Antunac, prof.

Obavijest za roditelje

Obavijest za roditelje.

Kalendar poslova Gimnazije Antuna Vrančića u školskoj 2019./2020. godini – izmjene i dopune.

Gimnazija Antuna Vrančića

KALENDAR

ODLUKA

Županijsko natjecanje u stolnom tenisu

Učenice Gimnazije Antuna Vrančića u sastavu Tina Grubišić Čabo, Marijeta Jelovčić, Lara Lovrić i Klara Banić osvojile su 1. mjesto na županijskom natjecanju u stolnom tenisu i plasirale se na državno prvenstvo koje će se održati u svibnju u Poreču. Čestitamo cure i sritno  u Poreču!

Custom Youtube Channel embed plugin