“NO-name” pobjednici na malonogometnom turniru

Iako je subota neradni dan za srednjoškolce i njihove profesore, ovu subotu, 28. rujna to nije bilo tako. U organizaciji Udruge srednjoškolaca i Vijeća učenika Šibensko­kninske županije, u Tehničkoj školi u Šibeniku održao se malonogometni turnir. 14 srednjoškolskih ekipa je sudjelovalo, a svaka grupa (4 igrača i golman) trebali su platiti 100 kuna  za prijavu. Ukupno je skupljeno 1400 kuna, a turnir je bio humanitarnog karaktera te su svi novci uručeni Centru za odgoj i  obrazovanje na Šubićevcu. Zahvaljujemo svim učenicima i profesorima, sudionicima ovog turnira što su se odazvali, jer bez  njih ovaj turnir ne bi bio moguć.

Kako su zaigrali mnogi igrači, među kojima i učenici i profesori, tko će uzeti pehar bilo je neizvjesno do samog kraja. Profesori Šibenske privatne gimnazije pokazali su u subotu veliku želju za pobjedom i samim tim su još više podigliatmosferu u Tehničkoj školi. Igrali su, trčali, branili i padali te su pokazali da među starijima i mlađima ,,najvažnija sporedna stvar na svijetu” može uzrokovati jednaku zabavu, ali i predanost.

Pobjedu su ipak odnijeli učenici Gimnazije Antuna Vrančića s imenom ekipe “No­name” za koju su igrali Roko Sunara, Luka Svirčić, Toni Roca, Niko Đaković i Filip Lalić.
Također, uz Vijeće učenika županije i Udrugu srednjoškolaca, moramo posebno zahvaliti učenicima Cviti Dulibić, Josipi                             Vrankulj, Brunu Dugopoljcu, Niki Ilić i Bruni Bušac što su pomogli u realizaciji ovog malonogometnog turnira u Šibeniku.
Nadamo se da će se iduće godine još više srednjoškolaca odazvati i pokazati svoj, možda neotkriveni talent, no ujedno i                                       prisustvovati jednom događaju humanitarnog karaktera.

 

Izvor: vuskz.usred.hr

Custom Youtube Channel embed plugin