OLYMPUS DIGITAL CAMERA

21. i 22. siječnja 2016. godine u Šibeniku održan je prvi radni sastanak radnih skupina na projektu „Čista petica“. Sastale su se radne skupine koje će izraditi kurikulume i nastavne materijale za jedan fakultativni predmet iz matematike „Matematika u svakodnevnom životu“, jedan interdisciplinarni predmet iz kemije i biologije „Farmacija i botanika“ te jedan interdisciplinarni predmet iz geografije i fizike „Meteorologija i klimatologija“.

Dosada su analizirani postojeći kurikulumi iz tih predmeta, a u okviru ovog radnog sastanka napravljen je okvirni plan budućih kurikuluma navedenih predmeta. Unutar svake od tri radne skupine podijeljeni su zadaci koje će nastavnici odraditi do sljedećeg radnog sastanka – oformiti ishode učenja za pojedine nastavne jedinice (cjeline).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ZADNJE VIJESTI

Završna konferencija za medije projekta „Čista petica“

U Velikoj dvorani Varaždinske županije 17. listopada 2016. godine održana je završna konferencija za medije projekta „Čista petica“, koji je posljednjih godinu dana provodila Srednja škola Novi Marof zajedno s projektnim partnerima: Geotehničkim fakultetom iz Varaždina, Gimnazijom Antuna Vrančića iz Šibenika i Srednjom školom Zlatar.     Priopćenje za medije o održanoj pressici pročitajte ovdje.
Više

Konferencija za medije u Šibeniku

U Gradskoj vijećnici u Šibeniku su na konferenciji za medije 23. rujna 2016. godine predstavljeni kurikulumi novih fakultativnih predmeta iz matematike i prirodoslovlja za srednje škole: “Matematika u svakodnevnom životu”, “Meteorologija i klimatologija” i “Farmacija i botanika”. Nakon konferencije za medije održan je i okrugli stol o novim kurikulumima na kojem su članovi radnih skupina…
Više

Priopćenje za medije o održanoj pressici i okruglom stolu

U Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“ u Novom Marofu su na konferenciji za medije 13. rujna 2016 godine predstavljeni kurikulumi novih fakultativnih predmeta iz matematike i prirodoslovlja za srednje škole: „Matematika u svakodnevnom životu“, „Meteorologija i klimatologija“ i „Farmacija i botanika“. Kurikulumi su izrađeni u sklopu projekta „Čista petica.“ Priopćenje za medije o održanoj pressici i okruglom…
Više