U Novom Marofu u okviru projekta „Čista petica“ kao projektna aktivnost održana je edukacija nastavnika geografije i fizike iz područja meteorologije i klimatologije u trajanju od 20 sati. Edukaciji je prisustvovalo dvoje nastavnika iz Srednje škole Novi Marof, petero nastavnika iz Gimnazije A. Vrančića Šibenik te troje nastavnika Srednje škole Zlatar.

Edukaciju je održao prof. dr. sc. Branko Grisogono, redoviti profesor na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, kojemu je kao asistent uključen bio i dip.ing. Tomislav Kovačić, zaposlenik Državnog hidrometeorološkog zavoda.

8 9

 

ZADNJE VIJESTI

Završna konferencija za medije projekta „Čista petica“

U Velikoj dvorani Varaždinske županije 17. listopada 2016. godine održana je završna konferencija za medije projekta „Čista petica“, koji je posljednjih godinu dana provodila Srednja škola Novi Marof zajedno s projektnim partnerima: Geotehničkim fakultetom iz Varaždina, Gimnazijom Antuna Vrančića iz Šibenika i Srednjom školom Zlatar.     Priopćenje za medije o održanoj pressici pročitajte ovdje.
Više

Konferencija za medije u Šibeniku

U Gradskoj vijećnici u Šibeniku su na konferenciji za medije 23. rujna 2016. godine predstavljeni kurikulumi novih fakultativnih predmeta iz matematike i prirodoslovlja za srednje škole: “Matematika u svakodnevnom životu”, “Meteorologija i klimatologija” i “Farmacija i botanika”. Nakon konferencije za medije održan je i okrugli stol o novim kurikulumima na kojem su članovi radnih skupina…
Više

Priopćenje za medije o održanoj pressici i okruglom stolu

U Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“ u Novom Marofu su na konferenciji za medije 13. rujna 2016 godine predstavljeni kurikulumi novih fakultativnih predmeta iz matematike i prirodoslovlja za srednje škole: „Matematika u svakodnevnom životu“, „Meteorologija i klimatologija“ i „Farmacija i botanika“. Kurikulumi su izrađeni u sklopu projekta „Čista petica.“ Priopćenje za medije o održanoj pressici i okruglom…
Više