U Gimnaziji Antuna Vrančića Šibenik, u okviru projekta „Čista petica“,  kao projektna aktivnost u okviru Elementa 4., održan je prvi dio edukacije nastavnika matematike, kemije, biologije, geografije i fizike u upotrebi alata za e-učenje u trajanju od 8 sati. Edukaciji je prisustvovala ravnateljica Škole.

Edukaciju je održao Mario Zidar, dipl. ing. sa Geotehničkog fakulteta u Varaždinu.Drugi dio edukacije u trajanju od 24 sata predviđen je za mjesec svibanj 2016.

Ovom edukacijom djelatnici će biti educirani o metodi upotrebe besplatnih alata u edukaciji učenika kako bi tu metodu mogli primijeniti u izvođenju novo izrađenih fakultativnih predmeta.

ZADNJE VIJESTI

Završna konferencija za medije projekta „Čista petica“

U Velikoj dvorani Varaždinske županije 17. listopada 2016. godine održana je završna konferencija za medije projekta „Čista petica“, koji je posljednjih godinu dana provodila Srednja škola Novi Marof zajedno s projektnim partnerima: Geotehničkim fakultetom iz Varaždina, Gimnazijom Antuna Vrančića iz Šibenika i Srednjom školom Zlatar.     Priopćenje za medije o održanoj pressici pročitajte ovdje.
Više

Konferencija za medije u Šibeniku

U Gradskoj vijećnici u Šibeniku su na konferenciji za medije 23. rujna 2016. godine predstavljeni kurikulumi novih fakultativnih predmeta iz matematike i prirodoslovlja za srednje škole: “Matematika u svakodnevnom životu”, “Meteorologija i klimatologija” i “Farmacija i botanika”. Nakon konferencije za medije održan je i okrugli stol o novim kurikulumima na kojem su članovi radnih skupina…
Više

Priopćenje za medije o održanoj pressici i okruglom stolu

U Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“ u Novom Marofu su na konferenciji za medije 13. rujna 2016 godine predstavljeni kurikulumi novih fakultativnih predmeta iz matematike i prirodoslovlja za srednje škole: „Matematika u svakodnevnom životu“, „Meteorologija i klimatologija“ i „Farmacija i botanika“. Kurikulumi su izrađeni u sklopu projekta „Čista petica.“ Priopćenje za medije o održanoj pressici i okruglom…
Više