Gimnazija Antuna Vrančića kao partner sudjeluje u aktivnostima projekta “Sinergija održivog razvoja i poduzetničke aktivnosti u školskim klupama”, u sklopu istoimenog programa. Program traje od ožujka 2019. do ožujka 2020., sufinancira ga Vlada Republike Hrvatske, a glavni nositelj projekta je Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce. Kroz sudjelovanje u projektu učenici će usvajati znanja iz područja održivog razvoja i poduzetništva. Učenici će sudjelovati u 6 različitih aktivnosti kroz koje će se poticati vrline bitne za uspjeh u poduzetništvu. Aktivnosti će se provoditi u četiri županije, i to u dva razreda osnovnih i srednjih škola.

Više informacija o projektu i aktivnostima projekta možete vidjeti na priloženoj poveznici.

Informacije o prvoj radionici koja će se održati u Gimnaziji, “Mali društveno odgovoran poduzetnik krije se u meni”, nalaze se na drugoj priloženoj poveznici.

INFORMACIJE O PROJEKTU

OBAVIJEST O PRVOJ RADIONICI

logo CH-HR Vlada RH Sunce

ODRŽANA PRVA RADIONICA

ZADNJE VIJESTI

Čestitka

Svim učenicama, učenicima te djelatnicima želimo sretan Božić i Novu 2021. godinu! Nastava u 2. polugodištu počinje 18. siječnja 2021. u jutarnjoj smjeni.
Više

Vrana 2020.

Dok su se svi ostali srednjoškolci već oprostili sa školskom zgradom za ovu kalendarsku godinu, nekolicina gimnazijalaca snimala je prvo virtualno izdanje tradicionalnog glazbenog natjecanja „Vrane“ koja je emitirana u…
Više

Vrana 2020.

S nestrpljenjem iščekujemo premijerno prikazivanje Vrane 2020. u subotu, 19.12.2020. na TV Šibeniku u 21:05!
Više

DRŽAVNO NATJECANJE IZ GEOGRAFIJE

Održano je Državno natjecanje iz geografije u kojem je učenik Kristijan Šarac (prošlogodišnji 2.a) osvojio drugo mjesto u kategoriji drugih razreda srednjih škola (mentor Emil Matuša). Učenik Josip Vrdoljak (prošlogodišnji…
Više