20. srpnja 2022. se u našoj školi održala svečana podjela svjedodžbi o državnoj maturi. Maturantima, prisutnim djelatnicima i nekolicini roditelja na početku se obratio ravnatelj Zoran Smolić izrazivši zadovoljstvo rezultatima te uputio čestitke maturantima na uspjehu. Tim se riječima pridružila i nastavnica Žaneta Zaninović, ispitna koordinatorica, istaknuvši pritom učenike koji su s odličnim uspjehom položili sve obavezne ispite državne mature. Potom je uslijedila podjela svjedodžbi, a svečanosti događaja pridonijeli su i naši glazbenici sa svojim izvedbama, Ana Ivas i Lovre Tunuković.

Dragi naši maturanti, želimo vam puno uspjeha i sreće u daljnjem školovanju, ali i životu općenito!

ZADNJE VIJESTI

Odličan uspjeh naših učenika na Državnoj maturi 2022.

Iskrene čestitke učenicima koji su iz svih obveznih predmeta koje su polagali na državnoj maturi dobili ocjenu odličan:Karađole Antonija, 4aKaran Donna, 4aŠarac Kristijan, 4aMilković Katarina, 4cGrgurin Bruna, 4dVuković Patricija, 4eČestitke učeniku Perica Vici, 4a koji je riješio test iz matematike na A razini 100%.
Više

Gimnazija Antuna Vrančića na 5.mjestu najboljih gimnazija u državi

Prema rezultatima Državne mature 2021. godine Gimnazija Antuna Vrančića nalazi se na 5. mjestu najboljih gimnazija u našoj državi. Učenici su postigli prosjek 4,30. Bravo svima, a s nestrpljenjem iščekujemo i rezultate ovogodišne mature! https://mok.hr/vijesti/item/35423-po-uspjehu-svojih-ucenika-na-drzavnoj-maturi-sibenska-gimnazija-antuna-vrancica-na-5-je-mjestu-medu-30-najboljih-hrvatskih-gimnazi
Više

Podjela svjedodžbi i potvrda o položenoj DM 2021./2022.

Svečana podjela svjedodžbi i potvrda o položenim ispitima državne mature 2021./2022. bit će u srijedu, 20. srpnja 2022. godine u 9:00 u gornjoj sportskoj dvorani škole. Molimo maturante da dođu odjeveni primjereno prigodi (poštujući kodeks odijevanja). Napomena: Zbog kolektivnog godišnjeg odmora referada će raditi do 20. srpnja 2022.
Više