ŠKOLSKA GODINA 2020./21.

2. listopada 2020. – konstituirajuća sjednica vijeća učenika

ŠKOLSKA GODINA 2018./19.

13.12.2018., 5. sjednica Vijeća učenika
Održana je sjednica u vezi projekta koji se bavi problemom rješavanja plastike i plastičnog otpada u našem gradu. Profesorica Franka Bujas objašnjava učenicima cijeli projekt.

22.11.2018., 4. Sjednica Vijeća učenika
Sjednici je prisustvovala školska pedagoginja zbog obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti. Zaključeno je da će učenici prvih i drugih razreda provesti i obraditi ankete o rasprostranjenosti ovisnosti među učenicima, a trećaši i maturanti će u kvizu provjeriti svoje znanje o ovisnostima. Također je svaki predstavnik dužan popisati slobodne aktivnosti i hobije svakog učenika te to predati pedagoginji.

15.11.2018., 3. Sjednica Vijeća učenika
Održana je sjednica u vezi obilježavanja Dana sjećanja na Vukovar u petak, 16. studenog. Profesorica Jasminka Paić obavještava učenike o tijeku Komemoracije. Svaki razred je dužan donijeti deset lampiona te tri učenika iz svakog razreda mogu doći na komemoraciju u Crtaoni.

25.10.2018., 2. Sjednica Vijeća učenika
Održana je sjednica u vezi glazbeno-humanitarne manifestacije Vrana. Učenici se pozivaju na sudjelovanje u organizaciji. Raspravlja se o dovođenju gosta, repera Kreše Bengalke, na što su nazočni učenici vrlo pozitivno reagirali.

27.9.2018., 1. Sjednica Vijeća učenika
Održana je sjednica u vezi tradicionalnih obilježavanja Dana kruha, Dana učitelja i Dana pješačenja. Ove godine sva tri dana će se obilježavati u isto vrijeme, 5. listopada u dvorištu iza Škole. Svi učenici idu zajedno s razrednicima i profesorima pješačiti na brdo iznad škole od 09:00 do 09:45, nakon čega počinje čašćenje. Svaki štand treba imati svoja četiri predstavnika koji će imati temu s hranom. Komisija (prof. Ivan Pražen, prof. Jasminka Paić, prof. Irena Palinić, uč. Ana Grbac) odabire najbolje štandove koji dobivaju nagrade. Preostala hrana se donira u humanitarne svrhe.