UPISI U PRVE RAZREDE U ŠK. GOD. 2023./2024.

Prema kalendaru upisnih aktivnosti u ponedjeljak 10. 7. 2023. u 12 sati ljestvice poretka učenika za upis u prve razrede postaju konačne.

Učenik svoj upis potvrđuje vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na obrascu (upisnici) dostupnom na mrežnoj stranici NISpuSŠ-a (https://srednje.e-upisi.hr) koju je dužan donijeti osobno u srednju školu (na upis mogu doći učenici bez roditelja, ali napominjemo uz potpisanu upisnicu od strane roditelja i učenika!) ili dostaviti elektroničkim putem (skeniranu ili slikanu) na e-adresu: . Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona/broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.

Napominjemo kako vrijede samo upisnice iz sustava srednje.e-upisi.hr.

Upisi u Gimnaziju će se odvijati po slijedećem rasporedu u učionici br. 11 na 1. katu:

UTORAK, 11. 7. 2023. od 8:30 do 13:00 sati

SRIJEDA, 12. 7. 2023. od 8:30 do 13:00 sati

Prilikom upisa u 1. razred učenici će ispuniti anketni upitnik o interesu za učenje fakultativnog predmeta (ako žele učiti talijanski, njemački ili portugalski jezik kao fakultativni predmet 2 sata tjedno) preko poveznice:

https://forms.gle/6iNGr7xaZ4HAzSHG6

NA UPIS JE POTREBNO DONIJETI ILI POSLATI ELEKTRONIČKIM PUTEM (skenirano ili slikano):

  • Upisnicu potpisanu od strane roditelja/skrbnika i učenika (iz sustava https://srednje.e-upisi.hr )
  • Kopiju uplatnice ili dokaz o izvršenoj uplati (ogledni primjer uplatnice u prilogu, a uplatu izvršiti u pošti, banci, fini, internet bankarstvom…) PRIPAZITE DA SE SVI BROJEVI POZIVA NA BROJ PRIMATELJA točno upišu! (7307-OIB UČENIKA – 18434)

Ako ne prolazi plaćanje molimo staviti:
Model:00
Poziv na broj: OIB učenika

  • Dokumente s kojima je učenik ostvario pravo na poseban element vrednovanja (zdravstvene teškoće, otežani uvjeti obrazovanja uzrokovani nepovoljnim ekonomskim, socijalnim te odgojnim čimbenicima)

Uplatnica za upisninu

Upisno povjerenstvo
GAV Šibenik

Natječaj za upis učenika u 1.razrede Gimnazije Antuna Vrančića u školskoj godini 2023./2024.