U okviru projekta „Čista petica“ od 10.-14.01.2016. godine ravnateljice Srednje škole Novi Marof, Gimnazije Antuna Vrančića Šibenik i Srednje škole Zlatar te njihovi nastavnici boravili su u Finskoj na studijskom putovanju u mjestu Posio. 

Finska 2016 049

Tamo su posjetili školu Posio Lukio kao primjer dobre prakse u izradi kurikuluma i definiranja ishoda učenja. Škola je poznata po tome što metode učenja temelji na problemskim zadacima i praktičnoj nastavi u području STEM grupe predmeta.

Finska 2016 255Finska 2016 256

ZADNJE VIJESTI

Završna konferencija za medije projekta „Čista petica“

U Velikoj dvorani Varaždinske županije 17. listopada 2016. godine održana je završna konferencija za medije projekta „Čista petica“, koji je posljednjih godinu dana provodila Srednja škola Novi Marof zajedno s projektnim partnerima: Geotehničkim fakultetom iz Varaždina, Gimnazijom Antuna Vrančića iz Šibenika i Srednjom školom Zlatar.     Priopćenje za medije o održanoj pressici pročitajte ovdje.
Više

Konferencija za medije u Šibeniku

U Gradskoj vijećnici u Šibeniku su na konferenciji za medije 23. rujna 2016. godine predstavljeni kurikulumi novih fakultativnih predmeta iz matematike i prirodoslovlja za srednje škole: “Matematika u svakodnevnom životu”, “Meteorologija i klimatologija” i “Farmacija i botanika”. Nakon konferencije za medije održan je i okrugli stol o novim kurikulumima na kojem su članovi radnih skupina…
Više

Priopćenje za medije o održanoj pressici i okruglom stolu

U Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“ u Novom Marofu su na konferenciji za medije 13. rujna 2016 godine predstavljeni kurikulumi novih fakultativnih predmeta iz matematike i prirodoslovlja za srednje škole: „Matematika u svakodnevnom životu“, „Meteorologija i klimatologija“ i „Farmacija i botanika“. Kurikulumi su izrađeni u sklopu projekta „Čista petica.“ Priopćenje za medije o održanoj pressici i okruglom…
Više