U četvrtak 04. veljače 2016. godine održan je 2. sastanak koordinatora na projektu „Čista petica“. Sastanku su prisustvovale ravnateljica Srednje škole  Novi Marof Jasminka Behin, prodekanica za nastavu i upravljanje kvalitetom na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu Sanja Kovač, ravnateljica Gimnazije A. Vrančića Šibenik Ivanica Belamarić i voditeljica projekta Danica Krbot.

Na sastanku su pregledane aktivnosti koje su do sada provedene na projektu te su dogovoreni termini održavanja sljedećih sastanaka koordinatora na projektu i radnih skupina koje rade na analizi i izradi kurikuluma.

 

5 6 7

 

ZADNJE VIJESTI

Završna konferencija za medije projekta „Čista petica“

U Velikoj dvorani Varaždinske županije 17. listopada 2016. godine održana je završna konferencija za medije projekta „Čista petica“, koji je posljednjih godinu dana provodila Srednja škola Novi Marof zajedno s projektnim partnerima: Geotehničkim fakultetom iz Varaždina, Gimnazijom Antuna Vrančića iz Šibenika i Srednjom školom Zlatar.     Priopćenje za medije o održanoj pressici pročitajte ovdje.
Više

Konferencija za medije u Šibeniku

U Gradskoj vijećnici u Šibeniku su na konferenciji za medije 23. rujna 2016. godine predstavljeni kurikulumi novih fakultativnih predmeta iz matematike i prirodoslovlja za srednje škole: “Matematika u svakodnevnom životu”, “Meteorologija i klimatologija” i “Farmacija i botanika”. Nakon konferencije za medije održan je i okrugli stol o novim kurikulumima na kojem su članovi radnih skupina…
Više

Priopćenje za medije o održanoj pressici i okruglom stolu

U Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“ u Novom Marofu su na konferenciji za medije 13. rujna 2016 godine predstavljeni kurikulumi novih fakultativnih predmeta iz matematike i prirodoslovlja za srednje škole: „Matematika u svakodnevnom životu“, „Meteorologija i klimatologija“ i „Farmacija i botanika“. Kurikulumi su izrađeni u sklopu projekta „Čista petica.“ Priopćenje za medije o održanoj pressici i okruglom…
Više