Gimnazija Antuna Vrančića odlučila je sudjelovati u još jednom projektu!

7

Free shop Uzmi ili ostavi u kojem svatko može donijeti ili uzeti robu besplatno, ideja je Šibenske udruge mladih, a GAV se i ovog puta rado odazvao i napunio kombi odjećom koju su donijeli naši učenici.

“Projekt traje već neko vrijeme i već se skupilo dosta toga.” – kaže nam Ivan Buvinić, član Š.U.M.-a i voditelj projekta Klub mladih Enter, te dodaje da se free shop nalazi u prostorijama udruge (narančastoj zgradi pokraj bazena) i da su svi pozvani posjetiti ih, od mladih do starih jer je svaka pomoć dobrodošla.

Ideju za suradnju sa Š.U.M.-om predložila je profesorica Franka Maričić Bujas, a pri tome su joj pomogle moja malenkost i naša draga referentica koja se ponudila za prijevoz prikupljene robe.

4

Veselimo se budućim suradnjama s Šibenskom udrugom mladih i pozivamo vas da posjetite njihovu Facebook stranicu i informirate se o budućim projektima, koji će zasigurno biti zanimljivi i edukativni.

Mia Bura, 3.c

12

 

ZADNJE VIJESTI

Postani policajac/policajka – natječaj za upis u 3. razred srednjoškolskog obrazovanja u šk. god. 2022./2023.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske je 21. lipnja 2022. godine raspisalo natječaj za upis učenika u 3. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u školskoj godini 2022./2023. i to: 100 učenika/učenica za potrebe Ministarstva unutarnjih poslova RH i 25 učenika/učenica u 3. razred srednjoškolskog obrazovanja za potrebe Ministarstva pravosuđa…
Više

Podjela svjedodžbi

Podjela svjedodžbi učenicima 1., 2., i 3. razreda bit će u srijedu, 6. srpnja 2022. prema sljedećem rasporedu: NAPOMENA: Učenici su dužni vratiti posuđene knjige u školsku knjižnicu Učenici su dužni vratiti posuđenu informatičku opremu korištenu za nastavu na daljinu Podjela svjedodžbi nakon dopunskog rada za učenike 1.,2., i 3. razreda bit će u petak…
Više